MSSK2/PIF3

Referat: Unbyns IF - MSSK2/PIF3

Nu börjar de avgörande matcherna rada upp sig. Ikväll väntade obesegrade MSSK2/PIF3/ÖIF2 hemma på Sporn.
Vi drabbas av lite jobsposter med skador och annan frånvaro, men i år har vi en bred trupp och kan ställa följande lag på benen:
Humlan i mål. Kris, Aidan, Blurk och Fille i backlinjen. Adde och John med Petter på mitten. Felix, Macke och Tong framåt. Avbytare är Jimmy, Robbs och Tomas.

Eftersom undertecknad är på annan ort baseras detta på underrättelser från er som var där. Vi tar tag i händelsförloppet direkt och spelar bra fotboll. Vi har direkt två bra avslut, men från lite långt avslut. Men redan efter 10 minuter tar vi ledningen efter en som vanligt rapp raid från Tong på kanten som han avslutar genom att lobba över målvakten. Skönt med lite islossning efter flera chanser i tidigare matcher.
Vi fortsätter att rada upp målchanser där Macke rundar keepern, men dom räddar på mållinjen.
MSSK kommer tillbaka och skapar ett par heta lägen, men vi reder ut stormen.
Mot slutet av halvleken har vi ett bra inlägg från Tong som Petter nickar över i fritt läge. Petter och Macke hittar varandra bra och Macke har ett bra läge som går utanför. Efter en halvtimme kan Petter spela in på Macke som säkert lägger in 2:an - härligt efter att ha missat ett par matcher.
I slutet har Macke en till chans. Totalt sett säger rapporterna en av de bästa halvlekarna på länge.

I andra har Macke ett läge igen tidigt, och efter 10 minuter snor han ett felpass, kommer ren och kan lägga in trean. Efter 60 kan dom reducera efter en frispark som deras kille kan nicka in ohotad. Men vi replikerar direkt med 4-1 då Macke spelar fri Felix som lägger in sitt första för gul-svart.
Dom kan reducera igen efter att vi tappat markering i eget straffområde. Nu har vi lite jobbigt med kort om folk. Men vi skapar fortfarande chanser.

Bra insats över hela linjen i en tight match. Aidan bra i försvaret sägs det. Adde vinner MOTM i hård konkurrens med Tong mfl. Kul att vi står upp när det börjar gälla lite. Nu i serietopp, dock med en match mer spelad...